KONYA / ÇUMRA - Taşağıl Ortaokulu

TÜBTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ

Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı arttırmak ve bilim iletişimini toplumumuzda daha geniş çevrelere ulaştırmak için TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Söyleşileri Programımızı katılımlarınızla onurlandırmanızı bekleriz.

Söyleşi Konusu:

ATIK SUDAN ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETMEK MÜMKÜN MÜDÜR?

Ev Sahibi Okul : Taşağıl Ortaokulu

Okul Müdürü  : Rukiye BAYRAM

Tarih :  01 / 04 /2022

Saat  :  14:00

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ

01 Nisan 2022 tarihinde Millî Eğitim Bakanlığı desteği ile; TÜBİTAK ve NEÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen "ATIK SUDAN ELEKTRİK ÜRETMEK MÜMKÜN MÜ?" konulu Tübitak Bilim Söyleşileri Konya Necmettin Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Biyoloji Eğitimi ABD Prof. Ali ALAŞ tarafından okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Yayın: 01.04.2022 - Güncelleme: 03.04.2022 20:58 - Görüntülenme: 228